You are looking at the archive / Du kigger i arkivet. Newest event / Nyeste event
Dansk English language
Retningslinier
Turnerigen afvikles som et PDGA-sanktioneret C-tier event.
Indtagelse af alkohol og andre euforiserende stoffer er forbudt før, under og mellem runderne. *Rygning henstilles at holdes på et minimum og altid under hensyntagen til andre spillere
Affald bedes medtaget - der er skraldespande flere steder på Eghjorten og Fredtoften, og skraldeposer er til rådighed ved TC.
Feltet er på max. 72 spillere.
Rækker
Der opstilles alle ønskede rækker - som minimum MPO, FPO, MP40 (tidligere MPM), MP50 (tidligere MPG), MP60 (tidligere MPS), MJ18, MA1, MA2 og MA3 (recreational). Der er præmier i alle rækker med minimum 4 deltagere samt MJ1, hvor der er præmier ved minimum 2 deltagere.
Deltagere i MPO, MP40 og MA1 spiller fra hvid tee (lang). Alle andre spiller fra gul tee (mellem).
Format
Der spilles 1x 18 huller på Eghjorten og derefter 1x18 huller på Fredtoften. Der er ikke nogen finale. Ved pointlighed om 1. pladsen i enhver række med præmier spilles sudden death på hul 1 og 2 på Fredtoften indtil der er fundet en vinder.
På Eghjorten er der der på flere af hullerne forskellige kurveplaceringer - Caddiebogen vil angive hvilke placeringer der spilles til.
Afmelding
Indtil en uge før turnering returneres turneringsbegyr ved afmelding. Efter denne frist kan pladsen og dermed betalingen overgå til eventuelle spillere på venteliste.
Der kan blive filmet og taget billeder under turneringen. Dette materiale kan blive brugt til promovering af fremtidige turneringer og discgolf generelt.